İNTERNET MAĞAZAMIZ AÇILDI...!
Aydınel »

Blog

Paylaş | Aydınel
Ferit Meriçten Ortaokulu Ferit Meriçten Ortaokulu | Aydınel
Başlangıç Tarihi :Mayıs 2017 Bitiş Tarihi : Eylül 2017 Kullanlılan Ürünler ve Metrajları ;   6.000m2 Hekimboard Kullanılmıştır. 12mm Hekimboard Düz Dış Levha 12mm Hekimboard Ahşap Desenli Dış Levha   Ferit Meriçten Ortaokulu Projesi’nde; Türkiye’nin ilk otoklavlı fibercement levha üreticisi olan, Hekim Yapı A.Ş.’nin HekimBoard markalı doğal çimento levhaları tercih edilmiştir. Göktürk’te 2017 yılında kapılarını öğrencilerine açan Ferit Meriçten Ortaokulu, mimari cephe konseptini HekimBoard markalı fibercement levhalar ile tasarlayarak estetik bir görünüm kazanmıştır.
Tual Adalar-Kartal Tual Adalar-Kartal  | Aydınel
Başlangıç Tarihi :Ocak 2018 Bitiş Tarihi : Ocak 2019 Kullanlılan Ürünler ve Metrajları ;   30.000m2 Hekimboard Kullanılmıştır. 12mm Hekimboard Düz Dış Levha 12mm Hekimboard Ahşap Desenli Dış Levha 20mm Hekimboard Düz Dış Levha   Tual Adalar projesinde Türkiye'nin ilk otoklavlı fibercement levha üreticisi olan Hekim Yapı A.Ş.nin Hekimboard markalı doğal çimento levhaları tercih edilmiştir. Kartal Soğanlık ta 2019 yılında müşterilerine kapılarını açan Tual Adalar projesi,mimari cephe konseptini Hekimboard markalı fibercement  levhalar  ile tasarlayarak estetik bir görünüm kazanmıştır.
Web Sitemiz Yenilendi! Web Sitemiz Yenilendi! | Aydınel
Yeni web sitemizi kurgularken mevcut ve potansiyel müşterilerimizin aradıkları bilgilere çok daha kolay ve pratik bir şekilde ulaşabilmesi, yeniliklerimizi daha hızlı bir şekilde duyurabilmek, kullanıcı görüşlerine yer vermek, bizden haberleri yayınlamak gibi belli başlı amaçlarımız vardı. Bu standartlar çerçevesinde sizler için hazırladığımız web sitesi beta olarak yayın hayatına başladı. Müşterilerimizden gelen değerli geri bildirimleri de göz önünde bulundurarak hazırladığımız web sitemizin yeni yüzüne eskiden olduğu gibi aydinel.com.tr adresinden ulaşabileceksiniz.. Eskiden olduğu gibi aynı sekmelerden ürünlerimizi takip edebileceksiniz. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz...
E-Posta Bültenimize Kayıt Olmak İster Misiniz?

E-Bültenimize kayıt olun, indirimlerden ve fırsatlardan önce siz haberdar olun.

Copyright 2024. Aydınel İnşaat ve Yapı Malzemeleri
Designed By Alaturkad Dijital
Alaturka Dijital